August 14, 2022

Ideas

Apple Maps: 15 essentiële tips en trucs

Apple Maps is misschien relatief jong in vergelijking met concurrerende navigatie-apps, maar het is nog steeds een ongelooflijk handig hulpmiddel in het arsenaal van je iPhone. Zeker als je bedenkt dat het direct uit de doos is geïnstalleerd en een aantal functies heeft die een beetje privacy bieden.

Maar Apple Maps gaat niet alleen over van A naar B komen. Er zijn een heleboel handige functies verborgen in de app, waarvan je sommige misschien niet eens kent. Functies die u helpen een aanstaande vakantieplek te begrijpen, ondersteuning voor ritdeelservices toe te voegen, dingen op straatniveau te bekijken en meer. Hier zijn 15 van de beste Apple Maps-tips om zelf uit te proberen.

Touchscreen-bewegingen

tips en trucs voor apple maps

(Afbeelding tegoed: santosfutebolarte)

Navigeren door Apple Maps is aanzienlijk eenvoudiger als u weet met welke gebaren u verder kunt gaan dan uw directe omgeving. U weet waarschijnlijk dat door in de ene of andere richting te wisselen de kaartweergave fysiek wordt verplaatst, maar er zijn andere waar u rekening mee moet houden.